Русия се готви да бомбардира Одеса. Руснаците винаги са посещавали Одеса,

...
Русия се готви да бомбардира Одеса. Руснаците винаги са посещавали Одеса,
Коментари Харесай

Зеленски предупреди, че Русия се готви да бомбардира Одеса. Това ще е военно престъпление |

Русия се готви да бомбардира Одеса. Руснаците постоянно са посещавали Одеса, постоянно са изпитвали единствено гостолюбие в Одеса, единствено откровеност. А сега какво? Бомби против Одеса? Това ще бъде военно закононарушение, това ще бъде историческо закононарушение.

Това съобщи във видеообръщение във фейсбук украинският президент Володимир Зеленски.

" Украинци, ние към този момент сме спечелили своето бъдеще, само че към момента се борим за настоящето си. Това е доста значимо. Борим се за това къде ще бъде границата. Между живота и робството. И това не е единствено наш избор. Гражданите на Руската федерация вършат същия избор сега - сред живота и робството. Днес. Утре. През идната седмица. Това е времето, в което към момента е допустимо да се победи злото без непоправими загуби ", добави той.

Зеленски добави, че украинците желаят мир.

" Граждани на Русия, за вас това е битка освен за мир в Украйна. Това е битка за вашата страна - за най-хубавото, което тя е имала. За свободата, която сте видели. За благосъстоянието, което сте почувствали. Ако в този момент мълчите, по-късно от ваше име ще говори единствено бедността и единствено репресиите ще ѝ отговорят. Не мълчете ", уточни президентът на Украйна.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР